Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ ΤΖΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΟ | Δευ-Τρ-Τετ-Παρ:9:00-21:00 Πεμπ&Σαβ:9:00-18:00 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 6972564471

Το καλάθι αγορών μου

Οροι χρήσης

ON-LINE SHOP www.e-greenfire.gr

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα*+ www.e-greenfire.gr+* είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το όποιο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης GREENFIRE – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΤΡΑΣ με (ΑΦΜ: 035597045 ΔΟΥ : ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ) και εδρεύει στην ΑΘΗΝΑ, ΨΥΧΑΡΗ 39, Τ.Κ 11141 Τηλ.: 2111845343

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).
Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ στη βάση μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H Ιστοσελίδα www.e-greenfire.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές
Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.
Το πρωτόκολλο SSL(Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα www.e-greenfire.gr, έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά και εάν χρειαστεί να στείλετε e-mail στο info@greenfire.gr & info@e-greenfire.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.e-greenfire.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Με πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημά μας τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

2.* Με Τραπεζική Κατάθεση

3. Με αντικαταβολή μόνον στην Αθήνα και στον Πειραιά κατόπιν συνεννοήσεως

*ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ *

Για αποστολές εντός Αθήνα και Πειραιά η μεταφορά είναι 3 ευρώ να παραγγελία, με δικά μας μέσα.

Για αποστολές εντός υπολοίπου Αττικής και εκτός Αττικής επικοινωνήστε μαζί μας για τον τρόπο αποστολής στο 2111845343.

Η μεταφορά ως το πρακτορείο Αθηνών είναι 3 ευρώ ανα παραγγελία, με δικά μας μέσα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΦΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ – ΜΟΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ – ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ 100%(ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΑΝΑΛΟΓΑ !!(ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.e-greenfire.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές ή να αποσύρει τρέχουσες προσφορές για οποιονδήποτε λόγο.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντος 14 ημερων, κατόπιν συνενόησης με την επιχείρηση.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Σε περίπτωση που συμφωνήσουμε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

GREENFIRE – ΨΥΧΑΡΗ 39, ΙΣΟΓΕΙΟ, Τ.Κ. 11141 ΑΘΗΝΑ Τηλ: 2111845343

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός *30*ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε.
2. Ευθύνη www.e-greenfire.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του.

3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.e-greenfire.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.