Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ ΤΖΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΟ | Δευ-Τρ-Τετ-Παρ:9:00-21:00 Πεμπ&Σαβ:9:00-18:00 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 6972564471

Το καλάθι αγορών μου

Αποστολές

ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Παράδοση των προϊόντων για Αθήνα ή αποστολή στη μεταφορική, απο 3 ευρώ ανά παραγγελία.

Δυνατότητα αποστολής σε εσάς με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΞΗΡΑΣ απο εμάς ως την ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στην Αθήνα, όλων τον προϊόντον

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα www.greenfire.gr, έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθετε σε συνεννόηση
με την επιχείρηση τηλεφωνικά.

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αποστολές εντός Αθήνα και Πειραιά η μεταφορά είναι με δικά μας μέσα, απο 3 ευρώ ανά παραγγελία.

Για αποστολές εκτός των ανωτέρω περιοχών, με μεταφορικές εταιρίες.

Η μεταφορά ως το πρακτορείο Αθηνών γίνεται με δικά μας μέσα, απο 3 ευρώ ανά παραγγελία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
– ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ – (ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ) – ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ 100%

ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ (ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.greenfire.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές ή να αποσύρει τρέχουσες προσφορές για οποιονδήποτε λόγο.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντος 14 ημερών κατόπιν επικοινωνίας με την επιχείρηση. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνει εσάς το κόστος επιστροφής των προϊόντων μέχρι το κατάστημά μας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Εάν δεν υπάρχει μαζί η απόδειξη αδυνατούμε να δεχτούμε την επιστροφή.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων εντός 14 ημερών η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός *30*ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα με την απόδειξη.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε.

2. Ευθύνη www.greenfire.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής.

3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.greenfire.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ/ΠΕΛΑΤΗ.